maandag 28 september 2009

I'm back

Jammer hoor, onze 2 weken Tenerife zitten er alweer op. Op de laatste 3 dagen na (bewolkt en soms zelfs regen) hebben we het wel leuk gehad. Toch zullen we hier niet zo snel weer naar toe gaan. In ieder geval niet naar dit hotel (Bahia Principe Costa Adeje).

Eerstens omdat het zo'n beetje een engelse enclave leek (althans, in ons hotel bleek zo'n 90-95% van de gasten afkomstig uit Engeland e/o Schotland → overigens geen echte zuipschuiten meegemaakt gelukkig) en daarnaast omdat de kok was overleden en degene die ze in de keuken hadden staan het koken geheel niet in de vingers had. Ik heb echt heel vaak gedacht wat Gordon Ramsay hier over te zeggen zou hebben. Niet veel goeds, vrees ik.

Tenzij we de volgende keer met
Club Med gaan, maar anders voor ons geen all inclusive vakanties meer; hotelvoer is nu eenmaal niet ons ding.

De zonnige dagen bestonden gezien de hoge temperaturen vnl. uit "liggen, bakken, draaien". Hoewel we ons van te voren hadden voorgenomen het hier deze ronde niet bij te laten en wat meer te ondernemen, zijn we uiteindelijk alleen naar Costa Adeje gegaan (centre commercial El Duque → heel leuk en gezellig) en naar Playa de Las Americas. Ook heel erg leuk, maar toch wat minder luxe als toen we er een paar jaar geleden waren.
Met het slechte weer zijn Dick en ik aan het poolen geslagen. Da's iets wat ik toen ik 10 jaar was ooit eens in Canada heb geleerd toen we bij vrienden logeerden. Omdat Dick en ik poolen allebei eigenlijk wel leuk vinden, hebben we bij thuiskomst meteen een pool table gekocht. Geen officieel formaat hoor, dan zouden we de hele bovenverdieping leeg moeten halen. Maarre... wel weer heel leuk om te doen.
Deze laatste foto's stonden op een andere camera waarop we 's avonds een paar plaatjes hebben geschoten.

Have a nice day.

C.U. II

5 opmerkingen:

 1. Welkom terug! Op de foto's ziet het er toch echt wel goed uit hoor. Alleen jij achter de pooltafel...weet niet of ik tegen je zou durven spelen, haha. Coole poolgirl!
  Groetjes, Floortje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te zien hebben jullie je wel vermaakt!!;-))
  Wat een leuke foto van jou en Dick trouwens bij die bovenste serie!!
  Hugs San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's julie hebben het wel gezellig gehad! Leuk dat je er weer bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welcome back!

  Wat een leuke collage's met mooie foto's! Het plezier spat ervan af!
  En wat een mooie katten hebben jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm... beetje jammer dus! Maar goed, jullie hebben vats wel genoten ondanks een overleden kok en een kok die het niet echt in de vingers had... ;-)
  Leuke foto's!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...