woensdag 25 april 2012

SCRAPDELIGHT: Just having Fun

Afgelopen maandag was ik de eerste van de nieuwbakken leden van het design team team van Scrapdelight die iets op het blog van Scrapdelight mocht plaatsen.
Hiervoor heb ik mijzelf uitgeleefd op de "From my Heart II" lijn van Pion Design. Een werkelijk prachtige lijn als je -net als ik- into klassieke en/of romatische lijnen bent.

Pion Design heeft geen bijpassende embellishments, maar ze hebben wel prachtige cut out papers, waaruit je borders, vlinders en al wat er nog meer bij de betreffende lijn past, kunt knippen. Erg leuk om je kaart, layout of ander scrapwerk verder mee decoreren.

Supplies:  "From my Heart II" (Bottem of my Heart, Rose Frame, Red as Roses), Thickers, bloemen van Petaloo "Darjeeling" (mini pearl daisies "Pistachio"),  rozen (verkrijgbaar in de winkel), Martha Stewart punch "Doily Lace", Crate Paper Trims "Portrait Collection", Unity Stamp "Embrace You" en uit eigen voorraad pearls en pearl ribbon.


Op de bloemen na, van maar alles wat ook maar iets van papier weg heeft heb ik de randen geïnkt. Daarnaast ik heb de lijfjes van de vlinders, alvorens die te bewerken met de Perlen Pen, aangetipt met een beetje Perfect Pearls. Op die manier krijgen ze net dat extra accentje.


De Unity stempel heb ik gestempeld met distress ink. Hier heb ik vervolgens clear embossing powder overheen gestrooid en verwarmd met de heattool. Het middelste gedeelte van de layout krijgt hierdoor iets meer body.


Voor degenen die het zich afvragen: de titel i.c.m. de l'Eau de Cologne-cut out zijn niet meer dan een knipoog naar mijn 1e photoshoot die ik bij Douglas had en waar de foto dan ook van afkomstig is.

Fijne dag allemaal!
Toodles,

8 opmerkingen:

 1. Wat een gave lo, Jolanda! Super mooi papier en wat een goed idee met die cut out papers, lijkt me super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lo weer, je bent echt op je plaats bij Scrapdelight !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat en super mooie layout heb je gemaakt Jolanda!

  Groetjes karin xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Jolanda, mooie zachte kleurtjes heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi Jolanda en hele mooie kleuren gebruikt.
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lo. Echt weer in jouw stijl. Ik vind dat zo mooi. Je past goed in het SD team.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo mooi als je hem van dichtbij ziet.....ohhhhhh schitterend!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...